torsdag 12. februar 2009

Ting Tar Tid

Det har tatt oss lang tid og produsere kursdokumentasjonen etter tredje kursdag på generalistnivået. Og når den ble lagt ut, husket jeg selvfølgelig ikke på at det også burde avstedkomme et lite innlegg på denne bloggen....

Vi anbefaler at alle som skal delta på spesialistkursene ser over dokumentasjon fra alle de tre kursdagene på generalistnivået før dere skal møte til første spesialistdag, slik at alle er fortrolig med hvilket nivå spesialistkursene vil ta utgangspunkt i. Vi forventer at alle deltagerne behersker det som er gått igjennom på generalistnivå. (Vi forventer ikke at dere på stående fot skal kunne svare på detaljspørsmål om hvordan dere gjør forskjellige ting, men vi forventer at dere skal ha kjennskap til det som er gjennomgått, og skal være i stand til å finne ut av det ved behov.)

Jeg skal abonnere på innlegg fra alle bloggene, og lover å følge opp etterhvert som dere besvarer oppgavene. For det gjør dere vel?

Det er selvfølgelig vanskelig å sette av tid til dette, men læringsutbyttet blir langt større ved egenaktivitet, så jeg håper dere vil prioritere slik aktivitet for deres egen skyld.

Ingen kommentarer: